Порядок продажу державних пакетів акцій на фондовій біржі - Тімофєєнко, Л.П. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - розгляд одного зі способів приватизації, а саме порядку продажу державних пакетів акцій у процесі приватизації на фондових біржах України з визначенням етапів та суб’єктів цього способу приватизації.