Вплив очікувань на політику реінвестування та розвиток малого підприємства - Піскунова, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статі є розробка
дискретної моделі динаміки малого підприємства в умовах невизначеності з урахуванням очікувань
підприємця щодо рівня цін на вироблювану продукцію та аналіз впливу механізму формування очікувань
на політику реінвестування та розвиток малого підприємства.