Проектування механізму забезпечення харчової промисловості ресурсами як фактор інституційного регулювання - Майборода, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження механізму забезпечення товаровиробників харчових продуктів матеріально-технічними ресурсами, визначення основних його складових, що беруть участь в інституційному регулюванні.