Про деякі аспекти прагматичної характеристики професійної лексики англомовних засобів масової інформаціЇ - Гладун, І.Б. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є комплексне вивчення механізмів формування й закономірностей мовної реалізації лексичних одиниць, що позначають професійну сферу англомовних ЗМІ.