Парадигма наукових пошуків сучасної семасіології - Лозова, Н.Г. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є визначення поняття “семасіологія”, аналіз предмета та проблематики дослідження відповідної галузі лінгвістичного знання, а також історії її розвитку в російському та українському мовознавстві.