Стратегічне управління розвитком регіону та його фінансово-інфраструктурне навантаження - Бритченко, І.Г. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є обґрунтування ролі саме фінансової складової інфраструктури як умови ефективного стратегічного управління регіональним розвитком.