Визначення інформаційних зв'язків як основи побудови системи інформаційного управління гірничодобувним підприємством - Паршин, Ю.І. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження взаємодії управлінських функцій та функцій діяльності з визначенням інформаційних зв'язків для створення основи щодо здійснення інформаційного управління гірничодобувним підприємством.