Інвестицiйний розвиток i його обгрунтування у короткострокових програмних документах регiону - Савченко, В. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Метою даної статтi є розробка методичних положень складання роздiлу «Iнвестицiї» короткострокової програми соцiально-економiчного розвитку регiону.