Михайло Русов: вiхи життя та дiяльностi (до 130-рiччя вiд дня народження) - Рахно, О. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Михайло Олександрович Русов (1876-1909) вiдiграв помiтну роль у нацiонально-
визвольному русi, науковому i культурному життi України кiнця ХIХ - початку ХХ
ст.