В.В.Бездрабко. Документознавство в Україні: інституціоналізація та сучасний розвиток - Шандра, В.С. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Рецензія на книгу: Бездрабко В.В. Документознавство в Україні: інституціоналізація та сучасний розвиток. – К.: Четверта хвиля, 2009. – 720 с.