Інсульт: сучасні погляди на проблему - Василенко, Є.О.; Ярош, О.К.; Остапенко, Л.І. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2007)
Розглянуто причини виникнення інсульту та методи діагностики, профілактики і лікування цієї патології. Описано найперспективніші препарати природного походження, які володіють антиоксидантними властивостями і застосовуються для корекції патогенетичних порушень за різних видів інсульту.