Людина, яка не захотiла бути островом - Демченко, Т.; Кравченко, Н. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Рецензiя на книжку: «День i вiчнiсть Джеймса Мейса / За заг. ред. Л.Iвшиної. - Вид. перше. - К.: ЗАТ «Українська прес-група», 2005. - 448 с.».