Методико-органiзацiйнi пiдходи до становлення iнновацiйної сфери в Українi - Каракай, Ю. (Сiверянський лiтопис, 2006)
У роботi розглядаються методико-органiзацiйнi пiдходи до становлення iнновацiйної сфери нашої держави. Проаналiзована поточна ситуацiя в Українi з урахуванням досвiду розвинутих країн свiту. Запропонованi шляхи створення системи стимулювання та розвитку iнновацiйної дiяльностi.