Рай там, де нас немає. А де нас немає?! - Дзюба, С. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Рецензія на дві повісті Олесі Галич: "Усi дороги ведуть до Риму". - Тернопiль: Джура, 2004. та "Хочемо раю на землi". - Тернопiль: Джура, 2006.