Історiя молодiжної полiтики незалежної України пишеться вже зараз - Атрощенко, Б.; Коваленко, В. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Рецензiя на монографiю Бородiна Є. I. Iсторiя формування державної молодiжної полiтики в Українi (1991 - 2004 рр.) - Днiпропетровськ: Герда, 2006. - 472 с.