Спiлкове будiвництво споживчої кооперацiї у Чернiгiвськiй губернiї пiд час Першої свiтової вiйни - Сидорович, О. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Завданням даної роботи є дослiдження спiлкового будiвництва споживчої кооперацiї в Чернiгiвськiй губернiї пiд час Першої свiтової вiйни.