Пам’яті Володимира Кузьмича Міхеєва - Аксьонов, В.С.; Торіка, О.О. (Інститут археології НАН України, 2009)
24 грудня 2008 року, майже через місяць після свого 71-річчя, пішов з життя відомий археолог-медієвіст, вчений та педагог Володимир
Кузьмич Міхеєв.