Спадщина українського математика у світовому вимірі (Міжнародна конференція «Modern Analysis and Applications» MAA—2007) - Березанський, Ю.М.; Горбачук, В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2007)
Цей форум був присвячений 100-річчю від дня народження одного з найвидатніших математиків ХХ століття члена-кореспондента Академії наук УРСР Марка Григоровича Крейна (1907—1989).