Пам’яті Віталія Михайловича Зубаря (Інститут археології НАН України, 2009)
20 березня 2009 р. на 60-му році передчасно у
розквіті творчих сил пішов із життя відомий
український вчений – археолог та історик-антикознавець, доктор історичних наук, провідний науковий співробітник відділу античної
археології Інституту археології НАН України,
відповідальний секретар журналу «Археологія», професор Національного університету
«Києво-Могилянська академія», знаний дослідник Херсонеса Таврійського, великий працелюб Віталій Михайлович Зубар.