Чернiгiвськi бестселери - Коваль, В. (Сiверянський лiтопис, 2005)
Огляд книжкових новинок: Дзюба С. Зима така маленька, мов японка: Пародiї та вiршики. -Чернiгiв: Чернiгiвськi обереги, 2004 - 80 с.; Бондаревич (Черненко) Л. На берегах любовi: Есеї, нариси та монологи / переклад з бiлоруської С. Дзюби/. - Чернiгiв: Чернiгiвськi обереги, 2004 - 298 с.; Кава для янголiв. Випуск другий: Збiрник поезiї та прози молодих лiтераторiв Чернiгiвщини /упорядники С. i Т. Дзюби/. -Чернiгiв: Чернiгiвськi обереги, 2004 - 128 с.; Ткач М. Багрянi громи: Проза. - Нiжин: Аспект-Полiграф, 2004. -496 с.; Брик О. I возлюби: Проза - Нiжин: Аспект-Полiграф, 2004. - 320 с.; Брик О. Шоколадка:Проза. - Нiжин: Аспект-Полiграф, 2004. - 240 с.