Київська мiсiя апостолiв слов’ян: перше хрещення Руси-України та вплив на подальшу долю Схiдної Європи - Шумило, С. (Сiверянський лiтопис, 2005)
Матерiали до канонiзацiї перших мученикiв українських за вiру Христову, благовiрних князiв Оскольда i Дiра Київських.