Флористичні знахідки на Житомирському Поліссі - Мельник, В.І.; Баранський, О.Р.; Харчишин, В.Т.; Хом'як, В.І.; Корнійчук, В.С.; Тітова, О.Т. (Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка НАН України, 2009)
Описано нові місцезнаходження 11 рідкісних видів флори Житомирського Полісся. Розглянуто хорологічні особливості їхнього поширення у регіоні. Описаны новые местонахождения 11 редкостных видов флоры Житомирского Полесья. Рассмотрены хорологические особенности их распространения в регионе. New locations of 11 rare species of flora of Zhytomyr Pole sye are described. Chorologycal features of these species in territory of Zhytomyr Polesye are considered.