Результаты теоретического моделирования процессов сжигания угольных шламов и некондиционных углей - Приходченко, В.Л. (Геотехническая механика, 2012)
В роботі наведено результати теоретичного моделювання спалювання вуглепородних сумішей згідно з основними принципами термодинаміки, що стосуються динаміки виходу газоподібних речовин CH₄, CO, CO₂, H₂ і N₂ в залежності від температури нагріву. In work the results of theoretical design of incineration of ugleporodnih mixtures pursuant to
basic principles of thermodynamics, touching the dynamics of output of the gaseous matters CH₄, CO, CO₂, H₂ and N₂ depending on the temperature of heating, are resulted.