Теоретеческие предпосылки к исследованию взаимодействия элементов геокомпозитных материалов в неустойчивых системах для условий блочно-структурированного массива - Скипочка, С.И.; Паламарчук, Т.А.; Бобро, Н.Т. (Геотехническая механика, 2012)
На основі аналізу експериментальних і теоретичних досліджень представлені теоретичні
передумови к дослідженням взаємодії елементів геокомпозитних матеріалів в нестійких системах для умов блоково-структурованого масиву. Based on the analysis of experimental and theoretical studies the theoretical prerequisite to the
study of the interaction of elements geocomposite materials in unstable systems for the conditions of block-structured massif are presented.