Теоретичні дослідження фізичних процессів в гірських породах, що протікають при розповсюдженні в них ударних хвиль - Курінний, В. П.; Гаркуша, І. П. (Геотехническая механика, 2012)
Выполнено теоретическое изучение различных физических процессов, протекающих в
горных породах при распространении в них ударных волн. The theoretical study of different physical processes flowing in rocks at distribution in them of
impact waves is executed.