Шахтные исследования устойчивости систем поддержания штреков в условиях легкообрушаемых пород Западного Донбасса - Слащев, И.Н. (Геотехническая механика, 2012)
Наведені результати шахтних експериментальних досліджень особливостей роботи анкерних, рамно-арочних і комбінованих систем підтримання штреків в умовах порід, що легко обрушуються, представлені закономірності деформування виробки під впливом очисних робіт. The results of experimental studies of mining features of the roof bolting, arch and combined bolt-and-arch systems maintenance coal heading in easily cave rock, deformation regularities of under the influence of coal-extraction.