Пути совершенствования технологических схем обработки наклонных и крутонаклонных угольных пластов с изменяющимся уголом залегания на малых глубинах - Горбачев, Г.И. (Геотехническая механика, 2012)
Наведено аналіз діючих технологічних схем відпрацювання похилих та крутопохилих
вугільних пластів в різних гірничо-геологічних умовах, виявлені переваги і недоліки кожної
із схем та можливості їх використання при зміненнях кута залягання пластів і малих глибин розробки. Are analysed of existing technological schemes of working off inclined and steep-inclined coal
seams in different mining-and-geological conditions, identified the advantages and disadvantages of each of the schemes and their possible use in the changes the angle of dip and small depths of working out.