Фильтрация железорудного концентрата с применением магнитных полей - Надутый, В.П.; Челышкина, В.В. (Геотехническая механика, 2012)
Викладено дослідження процесів технології фільтрації залізорудного концентрату з використанням магнітних полів. Магнітні поля було створено у дискових вакуум-фільтрах і гідросепараторах. Обладнання пройшло випробування і залучено до постійної експлуатації на збагачувальної фабриці ВАТ «Лебединський ГЗК». Here are described the iron-ore concentrate filtration technology process with used magnetic
fields. This fields was creating in dick vacuum filter and in hidroseparators . Equipments were
tested and put into regular service at the ore-processing factory of joint stock company “Lebedinky Mininng & Dressing Plant”.