Разработка и исследование стеклопластиковых затяжек повышенной несущей способности - Курносов, С.А. (Геотехническая механика, 2012)
Наведено результати лабораторних досліджень по оптимізації конструктивних параметрів склопластикового затягу гірничих виробок підвищеної несучої здатності для складних гірничо-геологічних умов. Results of laboratory researches on optimisation of design parameters of glass plastic lacing of
mining developments of the high maintaining ability for difficult mining-and-geological conditions.