Пути повышения эффективности грохочения и обезвоживания минерального сырья на вибрационных грохотах - Шевченко, А.И. (Геотехническая механика, 2012)
Експериментальним методом досліджено шляхи збільшення ефективності грохочення та зневоднювання мінеральної сировини на вібраційних грохотах. Наведено результати процесів грохочення та зневоднювання матеріалів різної крупності за допомогою дезінтегруючих елементів при різних питомих навантаженнях і режимах. Встановлено вплив на показники розділення і вологи амплітуди і частоти віброзбудження при імпульсному впливі на просіваючу поверхню. The experimental method investigated ways of increase of efficiency a screening and dehydration of mineral raw materials on vibrating screens. Results of processes of a screening and dehydration of materials of a various size by means of disintegrate elements are given at various specific loadings and modes. Influence on indicators of division and humidity of amplitude and frequency of a vibroexcitation is established at pulse impact on a sifting surface.