Проблемы дальнейшей эксплуатации хранилищ отходов обогащения Кривбасса и теоретические предпосылки их решения - Медведева, О.А. (Геотехническая механика, 2012)
Розглянуто сучасний стан та проблеми експлуатації сховищ відходів збагачення ГЗКів
Кривбасу. Запропонована математична модель сховища продуктів переробки мінеральної сировини, яка дозволяє описувати зміну параметрів ядра сховища за весь період експлуатації, з урахуванням видобутку техногенних розсипів, відбору або додавання технічної води, а також подальшого нарощування дамб. The current state and problems of operation storages of a waste enrichment Mining Enriching Centres of Krivbass is considered. The mathematical model of storage of products of processing of mineral raw materials which allows describing change of parameters of kernel storage during the whole period of operation, taking into account production of technogenic scatterings, selection or addition of technical water, and also further building of dams is offered.