Определение гидродинамических параметров устройства для импульсного рыхления угольных пластов - Ангеловский, А.А. (Геотехническая механика, 2012)
В роботі дано зіставлення теоретичного розрахунку з експериментальними даними частоти і розмаху автоколивань тиску кавітаційного пристрою. Рекомендовані коригування робочого граничного відношення тиску до напірного тиску, з урахуванням яких істотно підвищується достовірність теоретичного розрахунку. This paper gives a comparison of theoretical calculations with experimental data of frequency
and amplitude of oscillation of the cavitation pressure device. Recommended adjusting the boundary of the working relationship of pressure to the discharge pressure, under which substantially increases the reliability of theoretical calculations.