Техника и технология обезвоживания минералов на основе динамически активных ленточных сит - Звягильский, Е.Л.; Филимонов, П.Е.; Морус, В.Л. (Геотехническая механика, 2012)
Розроблено техніку й технологію зневоднювання мінералів на основі сит динамічно активних стрічкових СДАС. Наведено приклади застосування розроблених техніки і технології. A technique and technology of dehydration of minerals on the basis of sieves dynamically active band is developed. The examples of application developed technique and technologies are resulted.