Моделирование процессов коксования угольных шламов - Приходченко, В.Л. (Геотехническая механика, 2012)
Наведено результати термодинамічних розрахунків з аналітичного моделювання процесів спалювання вугільних шламів, проаналізовано динаміку виходу основних компонентів
газу в режимі температур 200-2500 ºС з метою виявлення можливості отримання додаткових енергоресурсів. Results over of coal slacks incineration processes analytical modeling thermodynamics calculations are carry out, the dynamics of gas basic components exit is analyzed in the mode of temperatures 200-2500ºC with the purpose of additional power resources receipt possibility exposure.