Устойчивость перетяжки жидкости между двумя поверхностями - Надутый, В.П.; Елисеев, В.И.; Луценко, В.И. (Геотехническая механика, 2012)
У рамках моделі ідеального середовища визначені умови втрати стійкості перетяжки рідини між двома твердими поверхнями. Коректність отриманих співвідношень підтверджена експериментами. The conditions of loss of sustainability of the liquid bridge between two solid surfaces were determined on the base of model of an ideal medium. The correctness of this relationship is confirmed by experiments.