Влияние разделения выемочного поля горными выработками на ведение очистных работ - Кузьменко, А.М.; Козлов, А.А.; Хейло, А.В. (Геотехническая механика, 2012)
Розглянуто вплив гірничої виробки на формування напружено-деформованого стану
гірського масиву і утворення техногенної зони у виїмковому полі на шляху посування очисних робіт. Influence of mine working on stress-strain state formation in rock massif end creation of
technogenic zone in an extraction field while stoping works advance.