Початкові етапи онтогенезу Hоsta ventricosa (Salisb.) Stearn. - Бойко, І.В. (Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка НАН України, 2009)
Наведено результати дослідження початкових етапів онтогенезу Hоsta ventricosa (Salisb.) Stearn. в умовах дендропарку "Софіївка" впродовж першого року вегетації сіянців. Представлены результаты исследования на чальных этапов онтогенеза Hоsta ventricosa (Salisb.) Stearn. в условиях дендропарка "Софиевка" в течение первого года вегетации сеянцев. Investigation results of Hosta ventricosa (Salisb.) Stearn. ontogeny initial stages, in the conditions of National Dendrological Park Sofiyivka, during the first years of seedling vegetation are given.