Однострої Надвірної компанійської корогви гетьмана Кирила Розумовського - Славутич, Є. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2004)
В статті досліджується розвиток уніформи Надвірної компанійської корогви, охочекомонної кур’єрської команди на службі уряду Гетьманщини, за правління гетьмана К.Розумовського. The present paper is dedicated to the development of the uniform of the «Nadwirna companiiska corogua», the mercenary mounted courier crew, «guard», which serviced to the government of Cossack Hetmanate, during the governing of the hetman K. Rozumovsky.