Влияние димексида на функциональные характеристики тестикулярной ткани кроликов - Чадаев, В.Е. (Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України, 2009)
Изучено влияние криопротектора димексида на функциональные характеристики тестикулярной ткани кроликов. Установлено, что низкие концентрации димексида усиливают действие стимуляторов стероидогенеза, а более высокие – ингибируют. Вивчено вплив кріопротектора димексиду на функціональні характеристики тестикулярної тканини кролів. Встановлено, що невеликі концентрації димексиду підсилюють дію стимуляторів стероїдогенезу, а більш великі – інгібують. Ключові слова: кролі, димексид, тестикулярна тканина. The effect of dimexide cryoprotectant on functional characteristics of rabbit testicular tissue has been studied. It has been established that the low concentrations of dimexide strengthen the effect of steroidogenesis stimulators, but the higher ones inhibit.