Дегазация выработанного пространства пробуренными из горных выработок скважинами - Бокий, Б.В. (Геотехническая механика, 2012)
На підставі аналізу результатів вимірів змісту метану в виробленому просторі, запропоноване алгоритм розрахунків параметрів дегазації. Based on analysis of measurements of methane produced in the space offered by calculation algorithm parameters degassing.