Оценка влияния гранулометрического состава горной породы на параметр виброаэродинамического давления при ее вибропневмотранспортировании - Пономаренко, С.Н. (Геотехническая механика, 2012)
Приведені результати аналітичних досліджень впливу гранулометричного складу, зокрема форми та діаметру, часток гірської породи, що транспортується, на характеристики процесу вібропневмотранспортування. Отримана залежність параметра віброаеродинамічного тиску від геометричних параметрів гірської породи, що транспортується, та технологічних параметрів роботи вібропневмотранспортної системи. The brought results over of analytical researches of influence of grain-size distribution, in particular form and diameter, parts of mountain breed that is transported, on descriptions of process of vibro-pneumonic transport. The got dependence of parameter of vibroaerodynamic pressure is on the geometrical parameters of mountain breed that is transported, and technological parameters of work of the vibro-pneumonic transport system.