Состояние массива горных пород как следствия проявления горного давления - Паламарчук, Т.А.; Скипочка, С.И.; Прохорец, Л.В. (Геотехническая механика, 2012)
Виконано аналіз досліджень стану гірських порід як слідства різних проявів гірського тиску з метою виявлення найбільш інформативних методів контролю. The analysis of researches of the state of mountain breeds as consequences of different displays of mountain pressure with the purpose of exposure of the most informing methods of control is executed.