Метод энергетической оценки влияния профиля проводников на системы «сосуд - армировка» шахтных стволов при динамической диагностике - Ильин, С.Р. (Геотехническая механика, 2012)
Досліджено процес взаємодії підйомної посудини з просторово викривленими провідниками жорсткого армування шахтного стовбуру. Обґрунтовано метод енергетичної оцінки впливу параметрів профілів локальних ділянок провідників на контактні навантаження в системі при проведенні динамічної діагностики армування. The process of interaction between the lift shaft of the vessel with a spatially curved conductors rigid reinforcement of the trunk. Justified method of energy assessment of the impact parameter profiles of local areas of the conductors to the contact load on the system during dynamic diagnostics reinforcement.