Производительность вертикального вибрационного грохота как комплексный показатель результатов влияния регулируемых факторов в заданных условиях - Левченко, В.П. (Геотехническая механика, 2012)
У статті представлені результати експериментальних досліджень залежності продуктивності вертикального вібраційного грохоту від комплексного впливу регульованих факторів при заданих умовах. Отримані дані послужать у визначення раціональних параметрів і розробки математичної моделі грохоту, що дозволяють адоптувати роботу машини до різноманітних умов експлуатації. In article results of experimental researches of dependence of productivity of a vertical vibrating screen from complex influence of adjustable factors are presented under the set conditions. The obtained data will serve in definitions of rational parametres and developed of the machine mathematical model, allowing to adapt screen for various conditions of operation.