Оценка влияния горных работ на формирование поля напряжений и деформирование выработок в условиях шахты «Нестор» - Горбачев, Г.И. (Геотехническая механика, 2012)
Наведено результати аналітичних та експериментальних досліджень з оцінки впливу гірничих робіт на напружено-деформований стан покрівлі в умовах шахти «Нестор». The results of analytical and experimental studies on the impact of mining on the stress-strain state of the roof in the mine "Nestor".