Київський Поділ: історична топографія XVII – XIX ст. - Дмитрієнко, М.; Войцехівська, І. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2004)
У рецензії на книгу О.Попельницької Історична топографія київського Подолу XVII – початку XIX ст. – К.: Стилос,
2003. – 304 с., іл. зроблено спробу показати суттєві здобутки
авторки при вивченні важливих питань історії київського Подолу. Одночасно рецензенти акцентують увагу на проблемах
дослідження міст, які вимагають вирішення. In the review on Olena Ponelnytska’s book: Historical topography of Kyiv Podol of the XVII – the beginning of the XIX centuries. – Kyiv.: Stylos, 2003 – 304p., ill. there was an atempt to
show the significant achievements of the author of the book
while she was studing the important problems of Kiev Podol.