История создания, развития и направления научно-исследовательской деятельности отдела еодинамических систем и вибрационных технологий ИГТМ НАН Украины - Блюсс, Б.А. (Геотехническая механика, 2012)
У статті представлено матеріали, які відображають етапи науково-дослідницької діяльності відділу геодинамічних систем і вібраційних технологій з моменту його створення до теперішнього часу. This paper presents major steps and research achievements of the Department of Geodynamical Systems and Vibration Technologies from its creation until present.