Основные достижения в области геотехнологий, систем трубопроводного пневмотранспорта, теплоэнергетики и контроля герметичности полых изделий - Волошин, А.И. (Геотехническая механика, 2012)
Приведені основні результати досліджень з розробки та впровадження в виробництво новітніх технічних засобів та технологій у галузі геотехнологій, систем трубопровідного пневмотранспорту, теплоенергетики та контролю герметичності порожнистих виробів. Наукова новизна та практична значимість робіт полягає в можливості значно підвищити ефективність різноманітних технологічних процесів за рахунок використання отриманих результатів. The brought basic results over of researches from development and applying in industry of the newest technical equipments and technologies in industry of geotechnologys, systems of pipeline of pneumatic transport, thermal energy and control of impermeability of hollow wares. A scientific novelty and practical meaningfulness of works consist in possibility considerably to promote efficiency of various technological processes due to the use of got results.