Фрагменты истории создания и деятельности отдела процессов выемки и погрузки горных пород (1961-1987 гг.) - Полуянский, С.А. (Геотехническая механика, 2012)
Викладено історію створення і розвитку відділу та окремі найсуттєвіші наукові досягненя в галузі досліджень по шахтним навантажувальним і прохідницьким машинам, а також досягнень в розробці нетрадиційних засобів руйнування гірських порід. The article hiqhliqhts the history of creation and development of the department and the most important scientific achievements in the sphere of mininq loadinq and entry-drivinq machines as well as the accomplishments in workinq out the non-traditional methods of the destruction of mininq rocks are eccounts.