Сухое, мелкое и тонкое грохочение влажных рядовых углей перед обогащением - Звягильский, Е.Л.; Филимонов, П.Е.; Морус, В.Л. (Геотехническая механика, 2012)
Розглянуто процеси сухого, дрібного й тонкого просівання вологого рядового вугілля перед збагаченням. Наведено приклади застосування техніки для здійснення таких процесів. The processes of dry, shallow and thin crashing of moist ordinary coals before enriching are considered.The examples of application of technique for realization of such processes are resulted.